mantrix_homeSneltoetsen trainingover onscontact

Dť sneltoetsen expert van Nederland

Bijzonder aan sneltoetsen is dat je veel effectiever werkt met bestaande middelen. Bij trainingen demonstreren we hoe je dezelfde handelingen tot wel 50% (!) sneller uitvoert. Wat betreft RSI preventie pakken sneltoetsen de oorzaak bij de bron aan: minder werken met de muis betekent minder klachten.

Sneltoetsen zijn met andere woorden een hele pragmatische oplossing en dat is ook kenmerkend voor de aanpak van Mantrix. We werken vanuit een theoretische basis, maar onze benadering is puur gericht op de praktijk: onze trainingen en adviezen zijn direct toepasbaar en helpen mensen concreet om efficiŽnter en gezonder te werken.  

Mantrix in in 2006 opgericht door Tilbert Schulte toen hij zijn eerste boek Sneller met het toetsenbord publiceerde. Sindsdien schreef hij voor diverse tijdschriften artikelen over efficiŽnt werken en in 2011 verscheen een nieuw boekje over sneltoetsen. Inmiddels heeft ook Job den Dulk zich bij Mantrix aangesloten. Als trainer weet hij deelnemers te inspireren met zijn gedrevenheid en enthousiasme voor sneltoetsen. 

Meer van Mantrix

  • Sneltoetsen.com
    Complete overzichten van sneltoetsen per programma. Met ruim 1.800 bezoekers per dag dť sneltoetsen website van Nederland: www.sneltoetsen.com.


Contact  |   Privacy  |  © Mantrix